Friluftsliv

Philips og Disney revolusjonerer barnebelysning

09-07-2013 15:35 Apollo Den lokale regjeringen p? Kanari?yene tildelte nylig Playitas Resort p? Fuerteventura ? Medal of Tourism Excellence?. Dette er den mest prestisjetunge turistprisen p? Kanari?yene. Playitas fikk prisen for sitt bidrag til ? utvikle turismen p? Fuerteventura og Kanari?yene med aktive reiser.

Den lokale regjeringen p? Kanari?yene tildelte nylig Playitas Resort p? Fuerteventura ? Medal of Tourism Excellence?. Dette er den mest prestisjetunge turistprisen p? Kanari?yene. Playitas fikk prisen for sitt bidrag til ? utvikle turismen p? Fuerteventura og Kanari?yene med aktive reiser.
Playitas Resort er det f?rste sportshotellet som mottar ?Medal of Tourism Excellence? Playitas ligger i kommunen Tuineje p? Fuerteventura, og mer enn 75 % av de ansatte p? ferieanlegget kommer fra lokalomr?det.
– B?de lokalt og vi i Apollo er sv?rt glade og stolte over denne utmerkelsen sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo. -Trening, og aktiv livsstil p? ferie, er en av de mest tydelige reise-trendene de siste ?rene sier Begby og med Playitas tilbyr vi et komplett ferieanlegg med fantastiske sports fasiliteter.
Playitas har de siste ?rene blitt et attraktivt feriested for aktive familier, venner og par som liker ? kombinere ferie med trening og aktiv livsstil. Ferieanlegget holder h?y kvalitet, og tilbyr hotellrom, suiter og leiligheter i tillegg til store villaer som har private basseng. For barnefamilier er Kids Sports Academy popul?rt, hvor barna f?r utfolde seg i mange ulike sportsgrener med profesjonelle instrukt?rer.
Foruten aktive ferierende, er Playitas ogs? et popul?rt treningssted for profesjonelle ut?vere. B?de Norges Sv?mmeforbund og Olympiatoppen har holdt treningsleirer der. Nylig inngikk Playitas en avtale med den svenske OL-komiteen om at de svenske deltagerne skal trene p? Playitas fram mot OL i 2016.
Playitas ?pnet som sportresort i 2009, og er p? hele tusen kvadratmeter med bl a olympisk treningsbasseng, stort innend?rs fitness senter og utend?rs Fitness park, innend?rs h?ndballbane, flere tennisbaner, golfbane og et stort sykkel-senter. Et ny?pnet SPA bidrar til velv?re. Apollo sender 8500 8500 nordmenn til Fuerteventura hvert ?r.
Flere fakta om Playitas Resort:
Aktiviteter som er inkludert i reisens pris:
– Spinning, pilates og piloxing
– Yoga og stretch & relax
– Core og sirkeltrening
– Kettlebells og fitnesscross
– Body toning/funksjonell trening
– Vanngymnastikk
– Aerobic, zumba og danseklasser
– Fotturer og stavgang
– Triatlon/multisport
– Fult utstyrt treningssenter
– Sandvolley, fotball og basket
– Barneklubb med program og kveldsaktiviteter
Aktiviteter mot ekstra avgift:
– Olympiske sv?mmebasseng
– Sv?mmeskole
– Guidede sykkelturer
– H?ndballbane/innend?rs hall
– Fotballbane (kunstdress)
– Fritidsrettanlegg og l?pebane
– Dykkerkurs (PADI) og v?tdrakter
– Utstyr til kite-/b?lge-/vindsurfing
– Personlig trener
– Minigolf, katamaran og g?staver
– Golf og tennis med instrukt?r
– Racketer: tennis/golf/badminton
– Leie sykkel (landeveis, by, Mountains og barnesykler)
– Inngang til Spa og behandlinger

Apollo er Norges nest st?rste turoperat?rer med 360 000 passasjerer ?rlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni.
Selskapet ble k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013 . Den Nordiske delen av konsernet heter Kuoni Nordic og inkluderer Apollo, Kuoni og flyselskapet Novair i Norge, Sverige, Danmark og Finland samt Golf Plaisir, Krone Golf, Lime travel, Falk Lauritzen og Playitas Resort p? Fuerteventura.
Kuoni Nordic har n?rmere 1000 medarbeidere og totalt 1 million reisende til reisem?l over hele verden. I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. I 2011 omsatte Apollo Norge for 2,2 milliarder kroner.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy