Friluftsliv

Unng? b?tulykkene

08-07-2013 11:00 Photowall Fem ulike formgivere, fra fire ulike land, bidrar med hvert sitt motiv i Photowalls kolleksjon Curated by Fine Little Day. Hvert motiv har sin egen lanseringsdag, og f?rst ut er motivet Colorform av den amerikanske illustrat?ren Kindra Murphy.

Fem ulike formgivere, fra fire ulike land, bidrar med hvert sitt motiv i Photowalls kolleksjon Curated by Fine Little Day. Hvert motiv har sin egen lanseringsdag, og f?rst ut er motivet Colorform av den amerikanske illustrat?ren Kindra Murphy.
I kolleksjonen Curated by Fine Little Day har Photowall latt Elisabeth Dunker, grunnlegger av Fine Little Day, h?ndplukke motiver fra sine personlige favorittformgivere rundt om i verden. Dette har resultert i en herlig sprikende kolleksjon, der kj?rligheten til design og form har f?tt r?de grunnen.
? De utvalgte formgiverne er favoritter hvis arbeider jeg jevnlig har blogget om p? Fine Little Day. De arbeider i f?rste rekke analogt, har en leken tiln?rming, en egen stil og en god f?lelse for form. Utover dette finnes det ingen r?d tr?d eller fellesnevner ? foruten at samtlige er valgt p? bakgrunn av sine uttrykk, sier Elisabeth Dunker.
Kolleksjonens fem formgivere best?r av: Mogu Takashi fra Japan, Steffie Brocoli fra Frankrike, Kindra Murphy fra USA og Cecilia Pettersson og Klara Bothén fra Sverige. Fem formgivere med personlige formspr?k som sammen danner en bred variasjon. Kolleksjonen rommer alt fra underfundige motiver i spekteret mellom barnetegning og tegneserie, til kontrastrike, grafiske motiver. Kindra Murphys motiv Colorform er f?rst ut.
? Kindra Murphys motiv Colorform er sjarmerende og lekent, med herlige farger. Hennes uttrykk er stilisert og sofistikert, og hun jobber profesjonelt med saks og stil. Tanken bak ? lansere ett motiv om dagen var ? gi hvert motiv oppmerksomheten det fortjener. Samtidig sprer vi det morsomme utover ? et nytt motiv ? se frem til hver dag, sier Elisabeth Dunker.
Motivene presenteres klokken 11.00 p? sine respektive dager, og i den forbindelse gjesteblogger Fine Little Days Elisabeth Dunker p? Photowalls blogg. Her gir hun en n?rmere presentasjon av alle motivene og designerne. Elisabeth Dunker har ogs? gjestepinnet et inspirasjonsboard p? Photowalls Pinterest. Alle motiver kan bestilles som m?ltilpasset fototapet p? Photowall.no og koster NOK 314 per kvadratmeter.
Lanseringsplan
08.07.2013: Colorform, Kindra Murphy, USA.
09.07.2013: Scallops, Klara Bothén, Sverige.
10.07.2013: Mogu, Mogu Takashi, Japan.
11.07.2013: Fir forest, Cecilia Pettersson, Sverige.
12.07.2013: Wooden village, Steffie Brocoli, Frankrike.
Pressebilder vil legges ut fortl?pende i v?r bildebank her p? Mynewsdesk.

A to już wiesz?  Billettsalg til f?rpremiere p? One Direction: THIS IS US 3D starter i morgen!

Om Photowall

Photowall produserer kundetilpassede fototapeter, tapeter og lerretsbilder. Sammen med dyktige fotografer, illustrat?rer og designere fra hele verden skaper vi inspirerende og unik veggdekor. Vi tilbyr skreddersydde tapeter og lerretsbilder fra et stort sortiment og gir deg muligheten til ? skape ditt helt personlige uttrykk.
Photowall arbeider med lisensierte varemerker og er offisiell partner for Star Wars, Disney, Modesty Blaise mfl. Vi bruker det siste innen digital trykkteknikk og med godt innarbeidede rutiner garanterer vi kvalitet og presisjon p? alle v?re produkter. www.photowall.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy