Friluftsliv

Curated by Fine Little Day ? fem dager, fem motiver

08-07-2013 12:11 RoomSketcher Norge RoomSketcher lanserer RoomSketcher 2.02 for iOS, en app som lar deg se plantegninger til boliger i en interaktiv 3D-Visning. I 3D-Visning kan brukere navigere gjennom 3D plantegninger og visualisere boliger laget med RoomSketcher sin online boligplanlegger. Appen lar brukeren f? tilgang til alle RoomSketcher prosjektene sine, n?r som helst, hvor som helst.

Oslo, 08.07.13 – RoomSketcher lanserer RoomSketcher 2.02 for iOS, en app som lar deg se plantegninger til boliger i en interaktiv 3D-Visning. I 3D-Visning kan brukere navigere gjennom 3D plantegninger og visualisere boliger laget med RoomSketcher sin online boligplanlegger. Appen lar brukeren f? tilgang til alle RoomSketcher prosjektene sine, n?r som helst, hvor som helst.
Brukere av RoomSketcher appen vil n? oppleve en mer stabil app, en app som fungerer i b?de st?ende og liggende modus og et oppdatert brukergrensesnitt.
H?ydepunkter:
– St?ende modus
– Oppdatert brukergrensesnitt
– Fiksing av bugs
Applikasjonen er gratis ? laste ned, og fungerer p? iPhone 4 og nyere og iPad 2 og nyere.

Om RoomSketcher AS

RoomSketcher leverer brukervennlige, digitale plantegningsl?sninger for boliger i 2D og 3D, samt interaktive boligvisninger som Boligplanlegger og 3D-Visning. RoomSketchers l?sninger er enkle og morsomme ? bruke, og gir skreddersydde l?sninger til den enkelte bruker. RoomSketcher har flere tusen brukere over hele verden, og benyttes b?de av privatpersoner og bedrifter. RoomSketcher ble opprettet 2007 og har hovedkvarter i Oslo. Selskapet har i alt 14 ansatte, og ledes av administrerende direkt?r Trond Bergquist. For mer informasjon, bes?k www.roomsketcher.no .

A to już wiesz?  Norsk seier i sykling under Ekstremsportveko

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy