Friluftsliv

N? vil vi til Tyrkia

04-07-2013 09:49 Ving Norge AS Interessen for Karibia fortsetter ? ?ke og neste vinter tredobler Ving kapasiteten til en av de mest spennende ?yene, Cuba.

Interessen for Karibia fortsetter ? ?ke og neste vinter tredobler Ving kapasiteten til en av de mest spennende ?yene, Cuba. Cuba er en av de gr?nneste ?yene i Karibia og har en kyst som er kantet med korallrev og brede, hvite strender.
? I tillegg til ? ?ke kapasiteten utvider vi ogs? tilbudet v?rt neste vinter og f?r Cayo Largo p? programmet. En ?y som er dr?ye to mil lang, noen kilometer bred og uten fastboende. Her finner du blant annet Karibias fineste naturstrand, Playa Sirena, sier Tonje Fossum, Markeds- og kommunikasjonsdirekt?r i Ving.
P? Cayo Largo kan du slappe av p? de nydelige strendene og ?nsker du ? v?re mer aktiv kan du for eksempel dykke, snorkle, dra p? b?ttur eller dypvannsfiske.
? Cayo Largo selges i kombinasjon med Havana eller Varadero. Vi tilbyr ogs? én ukes rundreise i Cuba med innblikk i landets historie og kultur neste vinter, blant annet med bes?k til Santa Clara der Che Guevaras mausoleum ligger og til sukkerr?rsplantaser p? landsbygdene, sier Fossum.

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers ?rlige unders?kelse.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy