Friluftsliv

Historisk deltagelse i World Games

Fredag 21. Juni 2013 ble Novasol tildelt Kong Frederiks IXs Hederspris av HKH Prins Henrik. Prisen deles ut til personer eller bedrifter som har utmerket seg med imponerende bidrag til det danske eksportmarkedet.
Det danske Handelskammeret nominerte NOVASOL til prisen av flere grunner. ?Egenskapen til ? forutsi muligheter for ekspansjon og viljen til ? s?ke nye markeder er grunnleggende for at bedrifter skal kunne vokse. Og dette er grunnen til hvorfor NOVASOL mottar prisen? sier Jens Klarskov, styreleder i det danske Handelskammeret. Han peker ogs? ut den sosiale p?virkningen som bedriftsoperasjonene skaper. ?Hver sommerhytte i Danmark f?r inn en ?rlig omsetning p? mer enn DKK 250.000, og dette fremmer veksten og jobbmarkedet i de danske turistomr?dene? legger han til.
Den danske handels- og investeringsministeren, Pia Olsen Dyhr, st?ttet ogs? NOVASOL som vinner. ?Prisen er velfortjent. NOVASOL har gjort det veldig godt i eksportmarkedet og forst?r hvordan ? utnytte mulighetene i det globale markedet? sier ministeren.
Jan Haapanen, Administrerende direkt?r i NOVASOL, og Philip H?gh Kildegaard, Salgsdirekt?r i NOVASOL Danmark, mottok prisen p? Kongeskipet Dannebrog. ?Vi er veldig forn?yd med den anerkjennelsen som prisen gir til bedriften og v?re ansatte i Europa. De gj?r en fantastisk jobb for ? sikre kvaliteten p? v?re produkter og for ? gi v?re mange gjester en flott opplevelse? meddeler en stolt Jan Haapanen.
For mer informasjon, vennligst kontakt: Philip H?gh Kildegaard, Salgsdirekt?r, NOVASOL Danmark and Scandinavia. Tlf: +45 39 14 31 72 ? mail: [email protected]

NOVASOL A/S og dansommer A/S udg?r NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 9 europ?iske lande, inklusiv 40 servicekontorer i Danmark og resten af verden, og besk?ftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med mere en 34.000 feriehuse i 26 europ?iske lande er NOVASOL Gruppen den st?rste europ?iske udbyder af feriehusudlejning. I 2009 sendte NOVASOL Gruppen 1,3 millioner personer p? ferie. NOVASOL og dansommer er en del af Wyndham Worldwide (NYSE: WYN).

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy