Friluftsliv

Combat Camp ? Valhall Arena Oslo, September 6th ? 8th

De fleste overflater i hjemmet, spesielt gulv er et sted for et stort antall bakterier, som f.eks samonella, listeria og E-colli. Steam Moppene fra Black & Decker dreper 99,9% av disse husbakteriene uten un?dvendige kjemikaler. Det eneste som kreves er vanlig springvann.
FSM1610/1620 Steam mop? AutoSelect? Teknologi- s?rger for at riktig mengde damp blir frigjort ut fra type gulv som er stilt inn.
FSM1630 ? Steam mop? Deluxe med digital Autoselect ? teknologi og ekstra damp. 2 i 1, avtalgbart minihode ? gir bedre tilgang i trange omr?der.
FSM1621 ? 2 i 1 Steam mop? Deluxe med avtagbar steamenhet? – B?rbar damprenser for profesjonell rengj?ring og 50% ekstra stem ved trykk p? knapp.
FSS1600 Steamenhet? multifunksjon med 9 ulike tilbeh?r.
Black & Decker er en ledende global virksomhet av elektrisk h?ndverkt?y til konsument og industri brukere. Virksomheten tar ogs? for seg hage- og husholdprodukter samt Piranha tilbeh?r og DEWALT for profesjonelle brukere. Det nordiske hovedkontoret ligger i Gj?teborg. En unders?kelse gjort av det svenske unders?kningsbedriften Superbrands er Black & Decker ett av fem innen sterkeste konsumentvaremerker i Sverige.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy