Friluftsliv

Backstreet Boys med nytt album! Mulighet for intervju

Etter en vellykket oppstart overlater Kari Inner? kj?kkenet p?
Fru K til Johan Laursen som har bakgrunn fra restauranten Maaemo i Oslo.
– Det har v?rt fantastisk moro ? v?re med p? den eventyrlige oppstarten av The Thief, og jeg gleder meg til ? f?lge med p? hvordan Johan utvikler konseptet videre, sier Kari Inner?. Hun g?r som avtalt tilbake til jobben som daglig leder og kj?kkensjef p? Cru Vin & Kj?kken, som hun eier sammen med Petter A. Stordalen.
OL-kokk
Fru K har p? kort tid etablert seg som en topprestaurant i Oslo med et sterkt varemerke og en rekke gode anmeldelser b?de i inn- og utland. Johan Laursen, den nye kj?kkensjefen, har som assisterende kj?kkensjef jobbet side om side med Inner? siden oppstarten. N? gleder han seg til ? ta over stafettpinnen.
– Kjernen av Fru K skal fortsatt v?re norske mattradisjoner og h?ndplukkede, kortreiste matvarer. Samtidig vil jeg vise hvordan det moderne, norske kj?kken ogs? er inspirert av impulser fra verden rundt oss, sier Johan Laursen.
Laursen kommer fra Michelin-restauranten Maaemo i Oslo, hvor han frem til 2012 var Sous-Chef. I tillegg har han konkurrert i to OL og to VM med Culinary Team G?teborg.
Oppdraget utf?rt
– Kari har gjort en fantastisk jobb og p? kort tid laget en ny, norsk stjernerestaurant. N? er b?de kj?kkenteamet og konseptet sterkt nok, og da var avtalen at hun skulle g? tilbake til hjertebarnet Cru Vin & Kj?kken. Det er store sko Johan skal fylle, men jeg er sikker p? at han og teamet vil forvalte oppgaven p? en veldig god m?te, sier Petter A. Stordalen.

Ytterligere informasjon:
Siri L?ining Kolderup / Kommunikasjonssjef
THE THIEF
Mobil: +47 480 98 814 /Mail: [email protected]
www.thethief.com

Med Oslos r?este beliggenhet p? Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine bes?kende ut av hverdagen, inn i morgendagens hotellopplevelse. THE THIEF er et livsstilshotell bygget p? en b?rekraftig grunntanke i Oslos mest fremoverlente bydel. THE THIEF ?pnet 9. januar 2013. www.thethief.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy