Friluftsliv

Nordmenn mer kresne hotellgjester enn svensker

Gorenje har kombineret milj?vennlig teknologi og innovativt design i en ny generasjon kj?leskap/frysere. Det helt spesielle mikroklima bevarer de ern?ringsmessige egenskapene i maten og ?ker matens levetid.
De friske gr?nnsakene du kj?pte for et par dager siden, er allerede myke, vassene og slett ikke s?rlig innbydende for servering p? middagsbordet. De g?r rett i s?pla, og du m? deretter ned p? butikken igjen. I l?pet av et ?r kaster du i gjennomsnitt 63 kg med mat ? ergelig b?de for lommeboken og for milj?et.
Gorenjes nye serie av kj?le/fryseskap tilbyr en l?sning p? problemet. Ved hjelp av en helt ny teknologi har Gorenjes utviklere skapt et helt unikt mikroklima i skapene, som gir optimale betingelser for oppevaring av alle typer matvarer. Matens levetid forlenges og de ern?ringsmessige egenskapene bevares.
?kt friskhet og mer ?intelligens?
I hele seriens kj?le-og frysekap finner man en IonAir-teknologi, som eliminerer opp til 95% av mikroorganismene som er med p? ? senke matens holdbarhet. IonAir s?rger dessuten for effektiv minimering av sterke lukter. Eventuelt fra fisk, ost eller annen krydret mat.
Utover dette er Gorenjes nye kj?le-og fryseskap intelligente. Takket v?re AdaptTech sensorfunksjonen holder k?leskapet selv styr p? dine vaner og tilpasser klimaet til hvor ofte du ?pner og lukker kj?leskapet. Denne avanserte teknologien skaper det optimale milj?et for matvarene dine og s?rger for at klimaet i skapet alltid er riktig, samtidig som den individuelle tilpasningen er energibesparende.
Soner til oppevaring
N?r vi oppevarer maten v?r p? en sunn og god m?te, fremmer det ogs? v?r egen sunnhet. Friske r?varer er innbydende for ? spise sunnere, og det betyr at ogs? de viktige n?ringstoffene i maten blir bevart.
Gorenjes kj?le-/fryseskap f?s med forskjellige kombinasjoner av teknologi. Multiflow 360° er et ventilasjonssytem som opprettholder en jevn temperatur p? hver av hyllene. CrispZone Drawer er en spesiell skuff til frukt og gr?nt p? bestemte temperaturer. ZeroZone skuffen sikrer og
gir fersk fisk og kj?tt det optimale milj?et, som gj?r at matvarene kan holde seg opptil tre ganger lengre sammenlignet med oppevaring i vanlige kj?leskap.
Det er ogs? lagt vekt p? at designet er pent og funskjonelt, slik at skapene passer inn i envher stil. Innvendig finnes det justerbare hyller som t?ler vekt opp til 22 kg. Alle kj?le/fryseskapene f?s i energiklasse A+ til A+++
www.gorenje.no
Gorenje Group Nordic A/S
I 1976 ble det danske datterselskapet -med hovedkontor i K?benhavn, lansert. Siden den gangen har Gorenje Group Nordic vokst til et multinasjonalt selskap med ansvar for alle de nordiske og baltiske landene. Gorenje tilbyr hvitevarer fra f?lgende fem merker: Gorenje, Gorenje+, Asko, Atag og Upo. Gjennom en bred, h?yt kvalifisert distribusjon i ?tte land tar Gorenje Group Nordic sikte p? ? tilby et bredt spekter av tjenester og innovative, designbevisste produkter i alle prisklasser, for sikrer v?re kunder enkle l?sninger uansett smak og behov.
www.GorenjeGroupNordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Janike Lai   #Mexico   #Nesodden Taekwondo   #VM