Friluftsliv

– Staten fl?r adopsjonss?kere

01-07-2013 07:00 SkiStar AB Trysilrittet 5. og 6. juli er blitt en popul?r sykkelhelg for hele familien.

Trysilrittet 5. og 6. juli er blitt en popul?r sykkelhelg for hele familien.
Trysilrittet best?r av flere ritt, og starter med Topprittet fredag 5. juli. Med start i sentrum og m?l p? toppen av fjellet er dette et ritt for de litt viderekomne. ? klatre 917 h?ydemetre p? 13 kilometer er ikke for utrente.
L?rdag kj?res 75-kilomteren, som samler flest deltakere og er Trysilrittets hovedarrangement. Underlaget er en blanding av grus, asfalt, kjerrevei og kupert terreng med fine stipartier og motbakker. L?ypa er stukket i vakker natur og likner Birkebeinerrittet.
L?rdag er det ogs? miniritt for de minste og familieritt for de litt eldre. ? skape aktivitet slik at hele familien kan delta er viktig, if?lge Turid Backe-Viken, event- og markedsansvarlig i Skistar Trysil.
– Trysilrittet er et arrangement vi st?tter opp om, og som vi tror og h?per skal vokse seg enda st?rre i ?rene som kommer, sier hun.
Backe-Viken forteller at det er tilrettelagt for sommeren i Trysilfjellet. Blant annet ?pner en ny sykkelrunde i august.
– Sykling bidrar til ?kt aktivitet i skogen og fjellet om sommeren. Det synes vi er bra og er noe vi kommer til ? se mer av i Trysil. N? gleder jeg meg til Trysilrittet. Det blir ei str?lende helg, sier hun.
Arrangementsansvarlig Ola Alsterholm lover ei helg med masse folk, god stemning og et livlig Trysil sentrum.
– Et ritt som samler hele sykkelfamilien er i tr?d med Trysils profil som et familievennlig sted. Det er bare ? melde seg p?.
Trysilrittet er seedingsritt for Birkebeinerrittet og Grenserittet.
Vedlagt er det bilder fra Trysilrittet.
For mer informasjon:
Turid Backe-Viken, event- og markedsansvarlig i Skistar Trysil
Telefon: +47 992 80 071
Ola Alsterholm, arrangementsansvarlig for Trysilrittet
Telefon: +47 948 12 342

A to już wiesz?  Effektiv fjerning av makeup p? en sk?nsom m?te

Kort om Trysil:
Trysilfjellet er Norges st?rste skisted og har vokst med to store resort-hoteller p? bare noen f? ?r. I Trysil er det skikj?ringen som st?r i fokus og alt finnes samlet p? ett sted slik at bilen kan st? hele skiferien. Totalt er det 66 nedfarter og 31 heiser i det varierte og moderne skiomr?det. Trysils beliggenhet og innlandsklima gir sn?sikkerhet og dette, sammen med et omfattende sn?produksjonsanlegg, gj?r det mulig ? starte skisesongen tidlig. Parken i Trysil har flere ganger
blitt k?ret til Norges beste og med Bl?parken og to gr?nne parker er tilbudet godt til de lekelystne ski- og brettkj?rerne.
Kort om SkiStar:
SkiStar AB (publ), hvis B-aksjer er noterte p? Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, eier og driver skianlegg p? alpindestinasjonene Sälen, ?re og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge, samt Hammarbybacken i Stockholm. Markedsandelen er i Sverige 50 %, i Norge 29 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikj?ring med gjestens skiopplevelse i sentrum. ?vrige virksomheter er losjiformidling, skiskole og skiutleie.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy