Friluftsliv

B?tbrann starter i det elektriske (VIDEO)

Fornebu 1.juli 2013 ? HP presenterte nylig HP Slate21 All-in-One; selskapets f?rste All-in-One-PC som er laget med operativsystemet AndroidTM 4.2. HP Slate21 All-in-One gir tilgang til underholdning og funksjoner som TV-streaming og Android-applikasjoner.
HP Slate21 All-in-One er en tilvekst i portef?ljen av produkter med ulike operativsystemer.. Den gir enkel tilgang til underholdning og smarte funksjoner, samt morsomme Android-applikasjoner. Med Googles tjenester kan man dele innhold, deriblant kalendere, e-post, notater og dokumenter som er opprettet med innebygde programmer. Man kan ogs? skrive ut tr?dl?st uansett hvor i huset man befinner seg. Innhold kan organiseres og kobles opp mot andre enheter.
– Idag s?ker man teknologi som forenkler hverdagen og som samtidig gj?r det enkelt ? f? tilgang til underholdning og annet innhold man har behov for, sier Staffan Sjöberg, produktsjef for datamaskiner for forbrukermarkedet i HP Norge. HP Slate21 gj?r det enkelt for familier ? f? tilgang til cloud-basert innhold og oppleve det sammen p? en stor interaktiv skjerm.
Full HD ber?ringsskjerm, fin grafikk og bra lyd
HP Slate21 All-in-One har en 21,5-tommer Full HD (2) IPS ber?ringsskjerm med vidvinkel for ulike bruksomr?der. Dette gir levende grafikk samtidig som det blir enkelt for flere ? se samtidig. Med dual-band-teknologi kan man streame musikk og videoer og surfe p? nettet (3) samtidig. Den innebygde DTS Sound-teknologien gir ogs? en flott musikkopplevelse. HP Slate21 All-in-One leveres forh?ndsinstallert med et HP TrueVision HD-webkamera og tr?dl?s Direct (4) som gj?r at man kan dele videoer, bilder og data mellom ulike enheter uten nettverkstilkobling. Den st?tter ogs? flere brukere med nyeste Android OS Jelly Bean 4.2. HP Slate21 tilbyr hastighet og ytelse med en Tegra 4 quad core NVIDIA-prosessor. Den er ogs? sv?rt brukervennlig med optisk ber?ringsskjerm med zoom-funksjon.
HP Slate21 All-in-One forventes tilgjengelig i Europa i september. Norsk pris er ikke klar, men estimert pris i Europa er ca ?379 (5) . Ytterligere informasjon om HP Slate21 All-in-Onefinnes p? The Next Bench.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Staffan Sjöberg, Produktsjef for forbruker PC, HP Sverige og HP Norge
+46 (768) 594814

[email protected]

(1) Requires an internet connection to HP web-enabled printer and HP ePrint account registration (a list of eligible printers, supported documents and image types, and other HP ePrint details is available at www.hp.com/go/eprintcenter). Mobile devices require Internet connection and email capability. May require wireless access point. Separately purchased data plans or usage fees may apply. Print times and connection speeds may vary.
(2) High-definition content is required for high-definition images.
(3) Internet service required and not included.
(4) An app or driver may be required to use HP wireless direct. Details are available at hpconnected.com. Wireless performance is dependent upon physical environment and distance from the printer.
(5) EstimatedEMEA street prices. Actual prices may vary.

HP lager nye muligheter for at teknologi skal v?re meningsfull for mennesker, bedrifter, styresmakter og samfunn. HP er verdens st?rste teknologiselskap, og har en portef?lje som dekker utskrift, personlig databehandling, programvare, tjenester og IT-infrastruktur, for ? l?se kundeproblemer. Mer informasjon om HP (NYSE: HPQ) er tilgjengelig p? http://www.hp.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy