HAR DU LYST TIL ? DELTA I UNIVERSITETS VM 2014 I WTF-TAEKWONDO ELLER I KARATE?

Frithjof E. Rasmussen AS, kan som en av Norges ledende leverand?rer av klokker, stolt presentere smurfeklokker for barn og unge.
?Grunntanken er at det skal v?re lystbetont ? l?re seg klokken?, forteller markedssjef Beate Berg i Feras. Kolleksjonen lanseres til skolestart og er ment som en inspirasjon for ? skape en lek og l?r situasjon. ?Det har v?rt kjempeg?y ? jobbe med Smurf! De er noen utrolig morsomme skapninger som har h?y gjenkjennelsesfaktor b?de hos unge og gamle, og et produkt vi tror kan appellere til de yngste barna.
Kolleksjonen kommer i fire ulike modeller hvor hver klokke kommer i fire farger med unikt ?smurfeuttrykk?. Klokkene passer b?de til gutt og pike og er laget i god kvalitet tilpasset sm? barnehender. Alle urene er lette og behagelige ? bruke med remmer i t?y eller silikon og kasse i st?l.
Smurfene har sin opprinnelse fra den belgiske tegneskaperen Pierre Culliford, bedre kjent som Peyo. Siden oppstarten i 1958 har smurfeklokkene vokst til ? bli en millardindustri internasjonalt. I Norge ble Smurfene f?rst presentert sang fra Geir B?rresen og barne-TV i 1978. 30. august kommer ogs? ?the Smurfs 2? p? kino.
Smurfeklokkene lanseres i butikk 19.august og vil v?re ? finne over hele landet. For n?rmeste forhandler se www.feras.no

Frithjof E. Rasmussen AS er i dag en av landets ledende leverand?rer av klokker. Med 65 ?rs erfaring kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, b?de for ham og henne.
Blant v?re merker kan vi nevne Italienske Police med sin moderne og t?ffe stil, Citizen med sine tekniske finesser og dykkeregenskaper, h?y-kvalitetsklokker med sveitsisk urverk fra Swiss Military Hanowa , klassisk eleganse fra tidl?se Gant, prisgunstige kvalitetsklokker fra Inex, moderne og feminine klokker fra Mango Time og ikke minst lekne og spreke fristelser fra Mango Frutti. Vi f?rer ogs? Club og Gul for de minste, samt gaveartikler og andre klokkerelaterte produkter.
Vi leverer produkter til de fleste urmakere og klokkeforhandlere over hele landet, samt en del gullsmeder og andre som selger klokker og smykker.
Sjekk ut v?r nettside www.feras.no for en fullstendig oversikt over v?re klokker og merker. Her finner du ogs? en oversikt over v?re klokkeforhandlere.

Authors

Related posts

Top