Friluftsliv

Frankrike markerer Tour de France 100-?rsjubileum med minnemynter

? vaske kl?r for h?nd er ikke s? komplisert og vanskelig som mange tror. Det som er spesielt viktig er ? ikke falle for fristelsen ? vaske altfor mye p? en gang. Det er ogs? viktig ? passe p? ? vaske lyst/hvitt t?y for seg selv, som alltid 🙂 Her er 5 gode tips til vellykket h?ndvask:
Forbehandle vanskelige flekker med flytende Omo eller Blenda, og la det virke ca 30 minutter f?r vask.
Bland ca 1 kork flytende Omo eller Blenda i en b?tte med lunkent vann (gjerne varmere dersom tekstilen t?ler det)
Legg plagget oppi b?tten og r?r forsiktig rundt med feks en sleiv. Ikke la det ligge i bl?t over tid.
Skyll godt, gjerne under rennende vann i dusjen
Trykk ut s? mye fuktighet som mulig. Tips! Hvis du synes det er tungt ? vri opp plagget s? legg det mellom to frottéh?ndkl?r, s? suger de til seg fuktigheten.
Tips! Hell vaskemiddelet du foretrekker over p? feks en halvlitersflaske, s? blir den enklere ? ta med seg p? ferie.

I Lilleborg kan vi mye om t?yvask, rengj?ring og hygiene. Generasjoner av nordmenn har stiftet bekjentskap med v?re vaskemidler og hygieneprodukter. I 180 ?r har vi utviklet, produsert og markedsf?rt v?re velkjente merkevarer. Mange av dem er over 60 ?r gamle, noen enda eldre; Lano,
Blenda, Solidox, Krystal, Zalo ? for ? nevne noen av v?re mange, popul?re merker.
Vi baserer all v?r produktutvikling p? ?nsker og behov hos forbrukerne. Dette fanger vi opp p? mange m?ter, ikke minst gjennom Lilleborg Forbrukerservice der fem konsulenter er i daglig kontakt med forbrukere gjennom telefon, brev, mail, messer og stands. Lilleborg Forbrukerservice gir tips, r?d
og veiledning om vask, flekkfjerning og rengj?ring, og gjennom denne kontakten fanger vi opp b?de ?nsker om produktforbedringer og udekkede behov i hverdagen. Dette tas videre med Lilleborgs utviklingsavdeling og danner grunnlag for v?rt l?pende innovasjonsarbeid.
All kunnskapen som Lilleborg har samlet gjennom ?rene om hverdagens sm? og store vaskeutfordringer, deler vi ogs? med forbrukerne gjennom PlussTid-programmet v?rt, www.plusstid.no

Lilleborg er Norges st?rste leverand?r av vaskemidler og hygieneartikler, og den eneste i sitt slag som driver hele verdikjeden i Norge. Det inkluderer produktutvikling, produksjon, markedsf?ring og salg. Vi har fire fabrikker i Norge:
I Ski utenfor Oslo produserer vi vaskemidler:
I Kristiansund har vi to fabrikker:
Ellofabrikken produserer produkter til personlig pleie, Kronullfabrikken produserer st?lull.
P? Flisa produserer vi tannstikkere
Bedriften har i alt 630 ansatte, og hovedkontoret ligger i Oslo. Lilleborg er en del av Orkla.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy