Travle dager i butikkene

P? farten, p? reise, p? tur eller bare hjemme. N? blir det lettere ? forberede matestundene. MAM har utviklet en liten, praktisk pulverbeholder med plass til tre separate porsjoner. Beholderen egner seg til for eksempel melkeerstatnings-, velling- og gr?tpulver.
Milk Powder Box er trekantet og rommer tre store porsjoner p? opp til 40 gram. Triangelformen og ?pningene i hvert hj?rne gj?r det enkelt ? f? ut alt pulver, og den passer til alle flaske?pninger. Det smidige klikk-lokket gj?r p?fyllingen enkel. Beholderen er ekstra flat slik at den lett f?r plass i vesken n?r man skal avg?rde. Milk Powder Box t?ler maskinoppvask og kan steriliseres.
?Foreldre sp?r hele tiden etter produkter som forenkler familiehverdagen. Mange vil forbedre m?ltidene og tilbringer mye tid p? farten. Da m? man ha smarte l?sninger som fungerer godt ogs? utenfor hjemmet. Derfor er vi spesielt glade for ? kunne presentere v?r nye Milk Powder Box”, sier Carina Gunnarsson, Consumer Relationship Manager hos Bambino Mam.
Milk Powder Box kan kj?pes i barneutstyrsforretninger og p? mambaby.com.

For mer informasjon, kontakt:
Karin Backmark, markedsassistent
E-post: [email protected]
Tlf.: 08 613 00 45

Bambino Mam tilbyr produkter av h?y kvalitet til barn ? sugedeler, flasker, brystskjold og mye annet innenfor amming, mating og stell.
Dere finner oss p? bambino-mam.se
Bambino finnes ogs? p? facebook.com/BambinoBaby
og instagram.com/bambino_se
Mam finnes ogs? p? facebook.com/MAMBaby
og instagram.com/mambaby_com

Authors

Related posts

Top