Friluftsliv

The Body Shop skal selge glassengler

E-handelen blir mer popul?rt og klesindustrien er et av de st?rste p? markedet. Boozt.com har fokus p? den skandinaviske markedet og har som m?l ? bli den sterkeste nettbutikken i regionen, noe som gir forbrukerne tilbudet med over 300 merker og den beste kundeservice.
De nordiske landene har en samlet befolkning p? nesten 25 millioner kroner, med et ?kende antall folk som kj?per varer p? internett. Et flertall av dette kundene liker meldinger som snakker direkte til dem, og derfor er personlig omr?der med kampanjer tilpasset den enkelte kundens preferanser stadig viktigere i en e-buisness.
Online shopping trender i Norden, identifisert av Boozt.com:
? Kvinner dominerer e-handel i kl?r.
? Flertallet av de daglige meide interaksjoner skjer via nettet og smarttelefoner men kj?pene blir gjennomf?rt p? en datamaskin.
? Folk prim?rt bruker s?kemotorer for ? finne det de leter etter.
? Popul?rt utseende er preget av enkelhet og funksjonalitet.
? Kundene verdsetter den elektroniske tjenesten, som det ikke er ansikt- til- ansikt kommunikasjon.
Logistikk er en annen viktig del av en nettbutikk med leverings tid som spiller en viktig rolle i kundetilfredsheten. Mange bedrifter har opp til fem dagers leveringstid men Boozt.com tilbyr en 1-3 dagers levering. Forbrukerne ser ogs? p? ulike m?ter ? betale p?, og det er derfor viktig at Boozt tilbyr de fleste alternativer samt rask levering, gratis frakt og gratis retur i Dk/Fi/Se og tilbake for 69 kr i Norge.

Den st?rste fordelen med nettbutikk som Boozt.com er at det gir forbrukeren mulighet til ? handle n?r som helst i l?pet av dagen. Det er lett og praktisk og man sparer tid. Portef?ljen er en sterk blanding av de nordiske preferanser med over 300 forskjellige merkevarer for hele familien.

Om Boozt.com
Boozt.com er en motebutikk p? nett for hele familien. Nettbutikken har vokst utrolig mye siden oppstarten i 2009 og er n? fylt med over 200 merker. Vi er spesialister p? skandinaviske motemerker med utvalg av internasjonale merkevarer. Vi kler opp motebevisste skandinaver i den perfekte blandingen av avslappende, moderne og designermerker. Du kan finne et antrekk for enhver anledning p? Boozt.com.
V?r avdeling for kvinner har alltid et fullt lager med popul?re stiler og merker som Style Butler, Desigual og VILA, for ? nevne noen. Kjoler og topper er v?re mest popul?re kategorier med over tusen stiler i hver, fylt med alt fra festplagg til avslappende stiler. Du kan finne de beste strikkeplagg, sko, vesker og bukser for den skandinaviske kvinnelige shopperen p? Boozt.com.
Avdelingen for menn tilbyr b?de fritidskl?r og business antrekk og passer for enhver stil. De mest popul?re kategoriene for menn p? Boozt.com er T-skjorter & Polo, skjorter, strikkeplagg, jeans og sko. Vi b?rer et stort utvalg av merkevarer for menn som Jack & Jones, BOSS Black og Diesel Men.
Boozt.com har en stor avdeling med barnekl?r der du kan finne noe for din jente eller gutt. Du kan finne et bredt utvalg av yttert?y, sko, gensere eller sokker p? Boozt.com. Vi tilbyr alt fra tidl?se design til high fashion fra merker som name it, Hummel og Mini a Ture. Mange av v?re merkevarer er laget med organiske materialer og har fokus p? ? levere barnekl?r med h?y funksjonalitet.
Top Brands KvinnerTop Brands MenTop Brands Barn
DesigualDieselNova Star
Tommy HilfigerDenim & Supply Ralph Lauren
New Generals
Denim & Supply Ralph LaurenG-StarTommy Hilfiger

Filippa KHugo BossEsprit
Day Birger et MikkelsenTommy HilfigerRacoon
GuessBruuns Bazaar
Name It
Noa Noa
J. LindebergMini a Ture
EspritJack & JonesLEGO Wear
Vero ModaSelected HommeDiesel

Alle merker A-Z >Alle merker A-Z >Alle merker A-Z >

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy