Friluftsliv

Milk Powder Box ? ny porsjonsboks for smidigere matestunder

27-06-2013 11:26 Bambino-Mam MAM har utviklet sm?, lette biteringer som ogs? en liten baby enkelt kan holde selv.

Det kan gj?re ordentlig vondt n?r babyens f?rste tenner bryter frem. Det er deilig ? ha noe ? bite i. MAM har utviklet sm?, lette biteringer som ogs? en liten baby enkelt kan holde selv. De lindrer smerten raskt og hjelper babyen ? slappe av.
I samarbeid med erfarne tannleger og barneleger har MAM utviklet to sm? og lette biteringer for de forskjellige fasene av tannfrembrudd. Bite & Relax 1 er spesielt tilpasset for ? komme til fortennene, og egner seg for babyer fra 2 m?neders alder. Bite & Relax 2 er utviklet for ? n? kinntennene som bryter frem litt senere, ved 4 m?neders alder.
Det er den spesielle formen og de forskjellige overflatestrukturene som gir rask lindring. Fire forskjellige teksturer p? biteflaten og to forskjellige materialer gir babyen variasjon under tannfrembruddet. Tannkj?ttet masseres varsomt og ubehag lindres raskt. Den spesielle 3D-formen trener ogs? babyens finmotorikk.
Minibiteringene er ikke bare veldig sm?, men ogs? veldig lette. Det gj?r at sm? babyer kan holde dem uten problemer. Og de er perfekte ? ta med n?r man er p? farten!
?Tiden med tannfrembrudd er ofte en t?ff periode for b?de baby og foreldre. Det f?les bra ? kunne gj?re noe for ? lindre ubehaget og st?tte foreldrene?, sier Carin Gunnarsson, Consumer Relationship Manager hos Bambino Mam.
Minibiteringene leveres, som alle MAMs smokker, i en praktisk oppbevarings- og steriliseringsboks. MAM Bite & Relax kan kj?pes i barneutstyrsforretninger og p? mambaby.com.

For mer informasjon og bildemateriale, kontakt:
Karin Backmark, markedsassistent
E-post: [email protected]
Tlf.: 08 613 00 45

Bambino Mam tilbyr produkter av h?y kvalitet til barn ? sugedeler, flasker, brystskjold og mye annet innenfor amming, mating og stell.
Dere finner oss p? bambino-mam.se
Bambino finnes ogs? p? facebook.com/BambinoBaby
og instagram.com/bambino_se
Mam finnes ogs? p? facebook.com/MAMBaby
og instagram.com/mambaby_com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy