Friluftsliv

Ford har satt prisen p? nye Focus Electric

Siemens presenterer Extreme Power Collection ? en serie innovative husholdningsprodukter med ekstra kraftfull ytelse. Serien inneholder tre st?vsugere, tre dampstrykejern, to dampstasjoner og et aktivt strykebrett. Alle produktene er spesielt utviklet for ? gi enkle, raske og sv?rt n?yaktige resultater. Serien passer den som setter h?ye krav til b?de kvalitet og design, og som ?nsker markedets beste produkter.

I god Siemens-tradisjon er husholdningsproduktene i Siemens Extreme Power-serien utviklet med spesielt fokus p? design og innovasjon. Alle produktene er designet for at du skal kunne gj?re husarbeidet raskt, enkelt og n?yaktig.
St?vsugere med sterkere motorer
Det unike med st?vsugerne i Siemens Extreme Power Collection, er de kraftfulle motorene med kapasitet til ? suge opp og filtrere opptil 49 liter luft per sekund. Kompressorteknologien gj?r at st?vsugerne f?r en h?y luftstr?m, hvilket gj?r selve st?vsugingen ekstremt rask og effektiv. Foruten den smarte aerodynamikken i st?vsugerne er de ogs? sv?rt energieffektive, samt meget funksjonelle ? med hjul som kan snurre 360 grader. Designmessig er de i tr?d med sitt navn og natur, med markante og ekstreme farger.
Jevnere og raskere med dampstasjon
Siemens kraftfulle dampstasjoner i samme serie har separate vannbeholdere og gir ekstra damp under trykk. Den motordrevne dampen er spesielt gjennomtrengende, slik at den mest skrukkete skjorta kan strykes i en fei.
Optimal dampfordeling i strykejernet
Extreme Power-strykejernet TS12XTRM24 har allerede bevist sin kvalitet ved ? vinne en best-i-test-k?ring p? Norges st?rste forbrukernettsted klikk.no. Strykejernet er meget funksjonelt og sl?s automatisk av n?r man slipper h?ndtaket. Dessuten har strykeflaten dampkanaler og en 3-sone-design som gir optimal dampfordeling og s?rger for at strykejernet lett og smidig glir over t?yet. Strykebrettet i Extreme Power-serien har en evne til aktivt ? ekspandere seg med luft, noe som gj?r at strykeflaten blir b?de st?rre og uten kanter. Strykeresultatet blir optimalt og uten bretter.

St?vsugere:
Artikkelnummer:VSZ5XTRM11VSZ4GXTRM1VSZ23XTRM12
Bildenummer:53229479977419187
Veiledende pris:2 190 NOK1 790 NOK1 590 NOK

Dampstrykejern:
Artikkelnummer:TS12XTRM24TB23XTRMTB36EXTREM
Bildenummer:571256571270442845
Veiledende pris:999 NOK399 NOK749 NOK

Dampstasjoner og strykebrett:
Artikkelnummer:TS22XTRM24TS45XTRM24TNT10100N
Bildenummer:55002457494648586
Veiledende pris:2 790 NOK3 190 NOK2 690 NOK

For mer informasjon, vennligst bes?k www.siemens-home.no.

For flere bilder eller praktiske sp?rsm?l, vennligst kontakt:
Släger PressetjenesteE-post: [email protected]
Bj?rnar Skogheim: 92 85 46 50

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Katrin Ohlander
PR/Marketing Manager, Siemens Household Appliances
E-post: [email protected]
Telefon: 22 66 06 18

Om BSH:
BSH Home Appliances inng?r i Bosch and Siemens Home Appliances Group som er Europas ledende hvitevareforetak. BSH Home Appliances selger og markedsf?rer varemerkene Bosch, Siemens, Gaggenau og NEFF. Den nordiske virksomheten finnes i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og hadde i 2012 en omsetning p? 4,3 milliarder SEK.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy