Rebekka Karijord invitert til ? spille p? unikt kirkeorgel i historiske Union Chapel i London, 16 Juli 2013

Sammen med Alfreds Hage, Sawol, Hovefestivalen, Dagbladet og Juicy deler Sony Music Norway ut dagspass og m?te med Miguel under ?rets Hovefestival.
Vi har produsert et begrenset antall Miguel-effekter som blir plassert ut p? Alfreds Hage og Sawol et par kvelder frem mot Hovefestivalen. Deltagere tar bilde av seg selv med Miguel-effektene (kopper og bordbrikker) og tagger med #MiguelHove p? Instagram, og er s? med i trekkningen.
Den 8 og 21 Juni var Sony Music p? Alfreds Hage med #MiguelHove konseptet. Juicy, DJ Legenden og D Nice lagde godstemning, og kommende fredag 28 juni skal Juicy-gutta kj?re igang nok en partykveld p? Sawol!
Bilder (fra 8 juni): https://sonymusic.box.com/s/ig5xq54k3ljimnkg7sd5

Authors

Related posts

Top