Friluftsliv

SkiStar Hemsedal: I Hemsedal uten ski p? bena

25-06-2013 10:00 Tura Scandinavia AB Italienske Manfrotto - verdensledende innen tilbeh?r for foto og video - lanserer PIXI, et b?rbart ministativ utformet som den perfekte f?lgesvenn til de mest solgte kameraer p? markedet. Det unike ved PIXI er at du med et enkelt trykk p? en knapp, setter kuleleddet i ?nsket posisjon og n?r knappen slippes, l?ses kuleleddet i valgt posisjon.

Italienske Manfrotto – verdensledende innen tilbeh?r for foto og video – lanserer PIXI, et b?rbart ministativ utformet som den perfekte f?lgesvenn til de mest solgte kameraer p? markedet. Det unike ved PIXI er at du med et enkelt trykk p? en knapp, setter kuleleddet i ?nsket posisjon og n?r knappen slippes, l?ses kuleleddet i valgt posisjon. Dette vil lette innstillingen, og du vil raskt v?re i posisjon for fotografering og filming. Ved ? sl? sammen bena f?r man et perfekt grep, nyttig for videofilming i ulike perspektiver. Med universale ? “gjenger kan den brukes til et bredt spekter kameraer, ogs? til iPhone med Manfrotto KLYP. PIXI har solid konstruksjon og er laget av rustfritt st?l. Med gummif?tter sikrer den stabilitet p? alle overflater. Manfrotto distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB og PIXI er tilgjengelig for bestilling n?. Veiledende pris vil ligge p? 299 kroner.
Art.nr: 680249 – MANFROTTO Bordstativ MTPIXI-B

ORDRE
Telefon: 22 62 74 80
E-post: [email protected]
Shop: www.turascandinavia.com/no

Produktinformasjon
Juha Tegelholt
Telefon: +46 733515278
E-post: [email protected]
Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distribut?r av tilbeh?r innen sterkstr?m & hvitevarer, lyd & bilde, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og GPS. Selskapets filosofi bygger p? viktige hj?rnesteiner som bredt sortiment, sterke varemerker og raske leveranser. Tura Scandinavia AB ble grunnlagt i Göteborg i 1976 og bedriver i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö, Sverige. Totalt 135 personer jobber p? Tura Scandinavia AB som omsetter for i underkant av en milliard svenske kroner. V?r vision er ? v?re den beste og mest inspirerende partneren for v?re forhandlere.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy