Friluftsliv

Vin, sprit og kl?r er bilferieturistenes favoritter

Mange er usikre p? hvordan de skal komme i gang med treningen og er redde for ? havne p? en gruppetime med vanskelige steg eller for h?y belastning. Derfor lanserer SATS gruppetimen Champs som er tilpasset de som vil komme i gang med generell trening av kroppen.

? Vi har savnet en bra introduksjonsklasse for de som vil komme i gang med enkel og variert trening, sier Randi Christensen Solberg som er ansvarlig for gruppetrening i SATS Norge.
Champs er en gruppetreningstime som passer helt perfekt som en introduksjon til regelmessig gruppetrening. Her tenker vi at alle som har lite eller ingen erfaring med trening fra f?r kan komme i gang med grunnleggende og effektive ?velser som forbedrer b?de styrke og utholdenhet generelt. I Champs f?r du alternativer slik at du lett kan tilpasse intensiteten til din egen form.
I Champs vil vi ta for oss hele kroppen og legge vekt p? kondisjon og styrke, men ogs? bevegelighetstrening gjennom effektive base?velser. Sammenlignet med tradisjonell gruppetrening kreves det ingen taktf?lelse eller koordinasjon i Champs.
Timen varer i 45 minutter og du kan tilpasse intensiteten etter din egen form.
Er du klar?
Starter 26/8 p? utvalgte sentre

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy