SkiStar Hemsedal: Donald Duck Wintergames samler dagens- og morgendagens helter til alpinfest

Her er de 10 viktigste tipsene for deg som skal flytte, enten tingene dine skal lagres eller flyttes direkte til din nye bolig.

1) Pakk i solide flytteesker. Esker er absolutt enklest ? stable, og slik f?r du plass til mest mulig p? minst mulig plass. I tillegg beskytter en god flytteeske tingene dine bedre enn poser og sekker, og eskene puster, slik at du unng?r sopp, slag eller r?te. Husk ? tape godt igjen med en solid tape.
2) Merk eskene dine godt. Eskene b?r merkes b?de med hva de inneholder og eventuelt ogs? hvilket rom i din nye bolig de skal inn i.
3) Hold vekten p? flytteeskene p? under 30 kg. Da blir de lettere ? flytte. Kombiner gjerne “tette” gjenstander som b?ker med gjenstander som krever mer luft rundt seg. Da fordeler du vekten likt mellom flytteeskene dine. Tunge gjenstander pakkes p? bunnen av flytteeskene, lettere gjenstander mot toppen.
Du finner hele tips-listen p? City Self Storage sine nettsider: http://www.cityselfstorage.no/lager-og-oppbevaring/pressemeldinger/pakketips-ved-flytting-og-lagring
For mer informasjon
Isak Larsson, General Manager
Telefon: 41 42 61 71
[email protected]

Om City Self-Storage
City Self-Storage er et norsk selskap startet i 1993 og en av de ledende minilagerakt?rene i Europa. De eier, utvikler og drifter lagerrom, selger flytteesker og pakkemateriell, emballasje og driver utleie av tilhenger, sekketralle og andre tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Kundene er b?de private og sm? og store bedrifter.
CSS er et selskap i Selvaag Gruppen.

Authors

Related posts

Top