Motor

Martell Chanteloup Perspective – N? i Norge

a8

Oslo, 15. august 2014 ? I dag offentliggj?r Samsung at selskapet har undertegnet en avtale om ? kj?pe SmartThings, en ledende ?pen plattform for det smarte hjemmet og ?tingenes internett?. SmartThings st?tter et ?pent og voksende ?kosystem av utviklere som produserer nye typer av oppkoblede enheter og unike skyapplikasjoner. Dette er med p? ? forandre hvordan vi bruker teknologi i hverdagen. Med Samsungs ressurser og st?tte i ryggen kan SmartThings vokse og gj?re sin plattform tilgjengelig for enda flere partnere og oppkoblede enheter.
? Samsung har gjennom en lengre tid investert i flere nye produkter og enheter som kan prate med hverandre over internett. Kj?pet av SmartThings er en spennende utvikling i v?r reise for ? hjelpe mennesker til en enklere hverdag med mindre stress og smartere bruk av ressurser. Samsung har ambisi?se planer for ? utvikle opplevelsen i hjemmet, spesielt innen omr?der med stort vekstpotensial som energibruk og sikkerhetsl?sninger, sier Marko Nurmela, markedsdirekt?r for Samsung i Norden.
Hele pressemeldingen p? engelsk finnes her.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200
F?lg Samsung p? Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung
Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kj?kken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

A to już wiesz?  Fabrikk-kalibrert fargegjengivelse i ny UHD-monitor fra Samsung

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy