Kunst

Marc Jacobs? Coca-Cola light flaske ute i butikk ? n?!

En sterk benbygning er viktig for ? holde kroppen v?r oppe. N?r vi blir eldre brytes benmassen raskere ned enn den bygges opp, og skjelettet blir svakere. Etter overgangsalder avtar kroppens produksjon av ?strogen, som beskytter skjelettet mot avkalkning. Derfor er tilskudd av vitamin K2 ekstra viktig for kvinner.
Forskning viser
Forskning viser at K2 er et n?kkelvitamin som hjelper kroppen ? frakte kalsium fra blod?rene ut til skjelettet. Dette er viktig for ? unng? skader og bevare et sterkere skjelett. Det norske kostholdet inneholder minimalt med vitamin K2, det kan derfor v?re en fordel ? supplere dette ved ? innta ekstra K2 via kosttilskudd. SterK2 inneholder n?kkelvitaminet K2, vitamin D, kalsium og magnesium. Dette er en unik kombinasjon som bevarer skjelettet.
Benbygningen brytes ned fra 30 ?rs alder
En sterk benbygning er viktig for ? bevare skjelettet, en rak kroppsholdning, og for ? kunne holde seg aktiv gjennom hele livet. Viktige byggesteiner for skjelettet er kalsium og magnesium. Vitamin K2 er viktig for ? frakte kalsium ut av blod?rene og inn i skjelettet, og dermed bidrar vitaminet til ? opprettholde et sterkt skjelett.
Skjelettet bruker ca. 7 ?r p? ? fornye seg i voksen alder. N?r vi vokser bruker det ca. 1 ?r p? dette. Ettersom skjelettet er i kontinuerlig endring og fornyelse, vil det trenge tilf?rsel av mineralene kalsium og magnesium hele livet. Inntak av mineraler, vitamin D og vitamin K2 er derfor viktig for b?de gammel og ung for ? bevare et normalt skjelett.
Ekstra viktig for kvinner etter overgangsalder
Alle voksne mennesker kan ha stor nytte av K2 tilskudd. Fra 30 ?rsalderen vinner nedbrytningen over oppbyggingen og benmassen tappes gradvis. Etter overgangsalder avtar kroppens produksjon av ?strogen, som beskytter skjelettet mot avkalkning. Derfor er tilskudd av vitamin K2 og kalsium spesielt viktig for kvinner etter overgangsalder. Norske kvinner ligger p? verdenstoppen i benbrudd, og for lite inntak av vitamin K2 kan v?re ?rsaken.
K2 produksjon i kroppen
Vitamin K2 kan lages i tarmen, men kroppen klarer ikke ? nyttiggj?re seg dette i s?rlig grad. I motsetning til andre fettl?selige vitaminer har kroppen sm? lagre av vitamin K og disse brukes fort opp. Vitaminet m? derfor tilf?res jevnlig via kosten eller kosttilskudd.
Vitamin K2 i mat
Vitamin K2 finnes i visse typer oster, gj?rede produkter og Natto – gj?rede soyab?nner. Inntak av vitamin K2 b?r ligge p? minimum 30 ?g om dagen.
Om VitOmega
VitOmega har solgt kosttilskudd p? det norske markedet siden 1993. Selskapet selger det anerkjente omega 3-produktet VitoMaris, som har ekstra h?yt innhold av DHA, SterK2 med blant annet vitamin K2, VitMulti vitaminer og mineraler, samt energitilskuddet VitAktiv Q10 med vitamin C.
VitOmegas produkter best?r av helt naturlige r?varer som har dokumentert effekt. Selskapet f?lger EU’s regler for dokumentasjon av godkjente helsep?stander (EFSA), Alle produktene er dessuten produsert etter Good Manufacturing Practice, med h?ye kvalitetskrav.
Kontakt: Markedssjef Ann-Christin J. Bakke: [email protected] / 926 34 602

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy