Hobby

Las Palmas p? topp i p?skeferien

Las Palmas p? topp i p?skeferien
a8

Som offisiell partner for Paralympics ?nsker Samsung ? bel?nne den norske troppens bragder i Sochi, og spesielt gullet til deres samarbeidspartner Mariann Vestb?stad Martinsen. Samsung donerer derfor 50 000 kroner til Norges Idrettsforbund, ?remerket idrett for funksjonshemmende.

? Vi vil st?tte v?re norske ut?vere, som er en kilde til inspirasjon for s? mange. Det er viktig at vi kan st?tte ut?verne n?, men med disse pengene st?tter vi ogs? fremtidens idrett for funksjonshemmede, sier Tommy Jensen, markedssjef i Samsung Norge. ? Vi h?per at dette kan bidra til at enda flere har lyst til ? v?re med og st?tte norsk idrett for funksjonshemmede. Jo flere som bidrar, sier Tommy Jensen.
Mariann Vestb?stad Martinsen tok forrige uke gull i langrenn under Paralympics i Sochi, hennes f?rste paralympiske gullmedalje. Fra f?r har hun ogs? en bronsemedalje i sv?mming. Mariann var en av atletene som Samsung samarbeidet med i sin kampanje ?Team Galaxy? f?r OL, sammen med Hedda Berntsen, Bastian Juell og Aksel Lund Svindal.
Om Samsungs engasjement i de paralympiske leker
Samsung er en Worldwide Partner med den Internasjonale paralympiske komité (IPC) i kategorien Wireless Communications Equipment. Siden de Paralympiske lekene i 2006 har Samsung st?ttet de paralympiske lekene i Beijing 2008, Vancouver 2010, London 2012 og er stolt av ? ogs? v?re offisiell partner for de paralympiske lekene i Sochi 2014. Samsung har som m?l ? gj?re de paralympiske lekene til et event som n?r frem til et st?rre publikum rundt om i verden, og ? spre glede og inspirasjon fra lekene gjennom sine tr?dl?se kommunikasjonsl?sninger.
PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

A to już wiesz?  Storfusjon i reiseliv

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kj?kken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy