Motor

Jhené Aiko med album 9. September!

Hvem kjenner seg vel ikke igjen sittende i sofaen med laptopen eller nettbrettet plassert i fanget? Man kunne sittet ved skrivebordet, men sofaen er likevel langt mer behagelig. Det norske utviklingsselskapet Unikia ?nsket ? kombinere disse to stedene i hjemmet, og har n? lansert Station. Dette produktet gir deg et skrivebord i sofaen. Mange bruker Station til underholdning hvor man kan se filmer og andre ting, samtidig som man ogs? kan velge ? bruke det som arbeidsbord. Station er tilpasset b?de laptop og nettbrett og har lagringsplass for b?de penn, papir, mobiltelefon, koppholder, musematte og skriveplass. N?r bordet ikke er i bruk kan det enkelt sl?es sammen og lagres.
Station tilbyr stor fleksibilitet og kan plasser i en hvilken som helst sofa. Dersom man ikke har plass til et skrivebord andre steder i huset, eller om man rett og slett bare trives best i sofaen, er dette bordet som gj?r det mulig ? velge. Ta det med deg p? hytta, p? campingtur eller plasser det under sofaen hjemme. Station inviterer til b?de hyggelige, komfortable og effektive stunder.
Station finner man hos www.enklereliv.no her, samt i alle Enklere Liv butikker rundt om i Norge. Prisen er 398 kroner.

Enklere liv er en norsk gründerbedrift som ble startet av Sverre Steensen i 2005. I dag har Enklere Liv 42 butikker over hele Norge, 7 butikker i Sverige, og i 2012 ?pnet vi v?r f?rste butikk i Danmark. Enklere liv tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle aldersgrupper, for ? gj?re hverdagen din enklere. I 2010 ble vi k?ret til nr. 7 p? Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi k?ret til ?rets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon. Enklere liv har i dag over 300 ansatte.

Om Enklere liv p? Hjemmesiden
Enklere liv p? Facebook

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Dixons Group   #IFA   #Lefdal Elektromarked Sosiale