Hobby

Introduserer garanti p? bruktbiler

a8

Pressemelding
Sabra Tours og Escape Travel fusjonerer
Norges to st?rste ruteflybaserte reisearrang?rer Sabra Tours og Escape Travel fusjonerer. Sabra Tours er det overtakende selskap og vil skifte navn til Escape Travel. Det fusjonerte selskapet f?r en omsetning p? ca 400 mnok. Selskapet vil ha 66 ansatte og vil bli ledet av Trond Olav Paulsrud (41), i dag leder i Sabra Tours. Tove Voss (70), som startet Escape Travel for 10 ?r siden, inntar en sentral lederrolle for ? sikre kontinuitet i en overgangsfase.
– Vi ?nsker ? skape en stor reisearrang?r med et bredt, attraktivt produktspekter for v?re kunder. Vi skal v?re et spennende og utviklende sted ? jobbe for spesialister i reisebransjen, sier Gunnar Grosvold styreformann i Braathens Travel Group.
Sabra Tours har sin styrke innen kultur-, musikk- og sportsreiser. Selskapet omsatte for 212 millioner i 2013. Escape Travel er Norges st?rste arrang?r av elvecruise og er i tillegg spesialist p? cruise, langreiser og kulturreiser. Escape omsatte for 177 millioner i 2013. Begge reisearrang?rer er eid av Braathens Travel Group som er en del av investeringsselskapet Braganza.
Braathens Travel Group best?r av 10 reisearrang?rer i Skandinavia. De mest kjente er Sabra Tours, Escape Travel, Carpe-Diem Singelreiser, Sabra Fokusreiser og Iceland Explorer. Gruppen omsetter for 500 mnok.
For mer informasjon kontakt:
Styreformann i Braathens Travel Group
Gunnar Grosvold
Mobil: 90 03 55 36
E-post: [email protected]
Daglig leder i Sabra Tours
Trond Olav Paulsrud
Mobil: 400 38 999
E-post: [email protected]
Daglig leder i Escape Travel
Tove Voss
Mobil: 934 37 514
E-post: [email protected]

Escape Travel er Norges st?rste arrang?r av elvecruise og spesialist p? cruise og rundreiser. Vi skreddersyr reiser over hele verden for grupper og individuelle.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy