Motor

Icelandair fraktet hele Islands befolkning og litt til i juli

Sommer- og h?sttrening for

Hvordan kan skiglade dyrke sin store hobby ogs? p? sommeren og h?sten? Rulleski har blitt l?sningen for stadig flere nordmenn.
Rulleskitrening
Langrenn blir stadig mer popul?rt, og mange gleder seg mye til den f?rste sn?en faller. Men hvordan kan man dyrke skiinteressen ogs? resten av ?ret? Hilde Gjermundshaug Pedersen, er tidligere VM-vinner p? ski. Hun har flere gode tips til trening for skiglade. Rulleski er den vanligste sommerskiaktiviteten, og blir stadig mer popul?rt, ogs? for mosjonister. Men det er et par ting du b?r tenke p? f?r du setter avg?rde p? rulleski for f?rste gang. Ikke begi deg ut i ukjent terreng, velg en l?ype du kjenner fra f?r. Da slipper du ubehagelige overraskelser som for eksempel bratte nedoverbakker. En annen ting det er viktig ? l?re f?r du setter av sted, er ? bremse.
Her er Hildes beste tips for en trygg og sikker rulleski?kt:
De f?rste gangene er det lurt ? g? p? bilfrie veier
Tren balanse, bremsing, sving og sikkerhet f?r du begir deg ut p? tur
Gj?r deg godt synlig og bruk hjelm
Velg flate veier de f?rste gangene til bremseteknikk og svingeteknikk sitter ordentlig
Om du kommer til en bratt bakke, ta av skiene og g? ned
Godt grunnlag for langrennssesongen
Rulleskitrening p? sommeren og h?sten er med p? ? legge et godt grunnlag f?r sn?en kommer og langrennssesongen starter. -Teknikken for rulleski er litt annerledes enn p? langrennsski, men du styrker de samme musklene som ved vanlig skig?ing, sier Hilde G.P. -Rulleski, er en ypperlig mulighet til ? forbedre staveteknikken. Dette kan du spare mange minutter p? i skisporet, fortsetter hun. Det kan med andre ord v?re lurt ? starte skisesongen allerede n? selv om det er p? hjul, og ikke p? sn?.

A to już wiesz?  Verdens Nyhet ! - Vanquish fettfjerning

Om VitaePro
Vi i VitaePro er opptatt av trening og sunt kosthold, og vet hvordan et sunt kosthold ?ker fysiske prestasjoner. VitaePro? er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og er basert p? ingredienser som er rene, trygge og grundig testet. VitaePro inneholder: Astaxanthin, Lutein og Zeaxanthin, vitamin C, D og E samt Omega 3 med h?y andel av fettsyren DHA. VitaePro selges gjennom VitaeLab.
F?lg oss i sosiale medier:
VitaePro p? Facebook
VitaePro p? Magnt
VitaePro p? YouTube

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy