Motor

H?st rundt Lyngenfjorden

H?st rundt Lyngenfjorden
Behold brunfargen med St.Moriz

Behold brunfargen med St.Moriz selvbruningsprodukter.
N?r sommeren er p? hell, vil brunfargen ogs? forsvinne sakte men sikkert. Da er det fint St.Moriz gir deg rimelige selvbruningsprodukter av beste kvalitet, som gir deg en fin gl?d utover h?sten.
St.Moriz Mousse er en prisvinnende og enkel selvbruning som er perfekt for ? holde p? din sommerfine gl?d. St.Moriz Mousse f?r du kj?pt p? Vita, Cubus, Sparkj?p og Ica Super. For enkel p?f?ring og et godt resultat anbefaler vi bruk av en p?f?ringsvott. St.Moriz p?f?ringsvott finner du p? Sparkj?p.
For best resultat:
– F?r p?f?ring: skrubb huden og tilf?r godt med fuktighet, s?rlig p? t?rre omr?der. Ha nybarberte legger, og ikke legg make-up og parfyme f?r p?f?ring.
– Ved p?f?ring: bruk St.Moriz p?f?ringsvott for best resultat, og for ? unng? skjolder p? hendene. P?f?r produktet jevnt p? kropp og ansikt, med sirkelbevegelser (start med leggene). Vent noen minutter f?r du kler p? deg, slik at fargen f?r satt seg. For best resultat, vent 4-6 timer f?r du dusjer eller p?f?rer annen krem/solkrem. Bruk av p?f?ringsvott anbefales.
– For et langvarig resultat: tilf?r huden fuktighetskrem daglig og skrubb huden lett etter 3-4 dager. Forsett ? gi huden rikelig med fuktighet, og om n?dvendig p?f?r et nytt lag med selvbruning for ? bygge opp fargen.

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsf?rer sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

A to już wiesz?  Arne & Carlos satser p? t?fler og hjemmekos

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy