Gratis programvare til alle som har Eye-Fi Mobi tr?dl?se minnekort gir nye muligheter

S?rpreget. Uten ? f?les fremmed. Tilpassbart. Uten ? miste sin identitet. V?r nye baderomsserie SiD gir rom for tankene. Setter ideer i bevegelse. Ingenting er lenger gitt. Alt er unikt. Akkurat slik arkitekter og innredere vil ha det.
I FULL FRIHET
Litt mer av alt. Slik kan man oppsummere SiD, Svedbergs individual Design. Baderomsm?bler og detaljer for kunder som stiller ekstra h?ye krav til form og funksjon, men som likevel vil ha ubegrensede muligheter. Deler som de selv kombinerer for et unikt og personlig uttrykk.
EN HELT NY M?TE
Uansett hvem man er og hva man gj?r, s? starter hver dag p? baderommet. Og avsluttes der. Det er der man forbereder seg og samler energi til en ny spennende dag. Og roer ned og oppsummerer dagen n?r den er slutt.
? Baderommet spiller rett og slett en sentral rolle i v?re liv. Uansett om man skal p? jobb, treffe sin f?rste kj?rlighet, f? nobelprisen, m?te til et jobbintervju, reise p? ferie, g? p? fest ? Det handler ? fortelle en interessant historie som m?lgruppen liker og kjenner seg igjen i, if?lge Stefan.
FOR ARKITEKTER OG INNREDERE
Benkeplatene tilpasses i de lengdene som kundene ?nsker, opptil 300 cm. Av naturstein eller Dekton, et materiale som b?de er ripestandig og motstandsdyktig mot flekker. Men et konsept som bygger p? valgfrihet og enkelhet, har naturligvis flere ingredienser. Her finnes ogs? fronter, h?ndtak, servanter, sideoppbevaring, overdeler og speil. Alt produsert med omsorg og f?lelse for h?ndverket.
For arkitekter, innredere og mennesker som forst?r baderommets betydning for hjemmet.
For mer informasjon, kontakt:
Dan Pettersson, produktsjef
+46 (0)321-53 30 13
[email protected]
For bildemateriell, kontakt:
Kicki Ljungviken
+46 (0)321-53 30 12
[email protected]

Svedbergs ble grunnlagt i 1920 som et blikkenslagerverksted, men i 1962 gikk bedriften over til ? produsere baderomsskap. P? syttitallet utviklet bedriften baderomsm?bler. P? ?ttitallet ble imidlertid m?lsetningen endret til det som gjelder i dag, nemlig ? utvikle, produsere og markedsf?re det komplette baderommet under sitt eget varemerke Svedbergs. Foretaket er markedsledende i Norden p? baderomsm?bler og utvikler hele tiden sortimentet for ? dekke alle behov som forbrukeren har i baderommet. Moderselskapet Svedbergs i Dalstorp AB driver sin virksomhet i Dalstorp, Västergötland der mesteparten av produksjonen finner sted.

Authors

Related posts

Top