Kunst

Forh?ndslytt til MGMT sitt nye album i tillegg til forh?ndsvisning av The ?Optimizer?.

Hvert ?r vil JYSK dele ut et stipend til en Paralympics ut?ver som satser p? sin idrett. Ut?verne som blir plukket ut f?r et stipend p? 25.000 kroner.
Stipendet deles ut hvert ?r i august. Kravet som stilles er at ut?veren viser gode holdninger og satser fullt p? sin idrett. Stipendet som tildeles skal benyttes for ? optimalisere og tilrettelegge for videre toppidrettssatsing.
I ?r tilfaller stipendet Mads Andreassen (30) som satser mot Paralympics i Sotsji 2014. Han har tidligere ikke deltatt i Paralympics.
– Jeg gjorde comeback i alpint for 2,5 ?r siden. Jeg hadde da hatt et opphold p? ti ?r f?r jeg tok frem skiene igjen. Det er fantastisk morsomt ? kj?re renn og f? lov til ? delta i internasjonale renn. Med stipendet fra JYSK f?r jeg anledning til ? satse og prestere best mulig frem mot Paralympics i Sotsji. Stipendet fra JYSK er i s? m?te en vitamininnspr?ytning for meg, sier Andreassen.
JYSK, er et dansk konsern og feirer i ?r 25 ?rsjubileum. Konsernet har 76 butikker rundt om i Norge. P? verdensbasis har JYSK over 2000 butikker.
– I JYSK sponser vi idrett for funksjonshemmede i Norge, Sverige og Danmark ? v?rt f?rste sponsorat ble inng?tt tilbake til 1980-?rene. Vi h?per at stipendet til Mads Andreassen gj?r at han kan oppn? sin dr?m om ? delta i Paralympics, sier Jonas Schr?der, kommunikasjonsdirekt?r i JYSK.
JYSK er sammen med Norsk Tipping, If, Dagbladet og Telenor hovedsamarbeidspartner til ?Team Paralympics?.

Danske Lars Larsen ?pnet sin f?rste butikk i 1979. I dag er JYSK en internasjonal gruppe med ca. 2.000 butikker i 34 land og 17.500 ansatte. JYSK ?nsker ? gi alle et godt tilbud og har ambisjoner om ? ?pne butikker over hele verden. Gruppen er eid av Lars Larsen, og den ?rlige omsetningen er p? ca 2,5 milliarder euro. JYSK etablerte seg i Norge i 1988, den gang under navnet Norsk Senget?ylager. I Norge har JYSK 74 butikker og omsetter for i overkant av 1,4 milliarder norske kroner.

Similar Posts