Kunst

Ford har bygget 2 millioner EcoBoost-motorer. Ettersp?rselen vokser p? markeder over hele verden.

De fleste synes det er skummelt ? rygge med henger. Den oppf?rer seg rart og plutselig har du kj?rt inn i husvegger, hekker eller andre biler. Her er noen tips til hvordan du skal lykkes bedre med ryggingen.
City Self-Storage er mest kjent for minilager, men i forbindelse med disse kan du ogs? leie tilhenger. N? har lagerhotell-leverand?ren sett seg lei p? at hengerne kommer tilbake med stadig nye skraper og bulker.
– Nja, det er jo ikke S? ille, folk er stort sett forsiktige, sier Isak Larsson, daglig leder i City Self-Storage. – men vi ser jo at folk ikke er helt trygge n?r de kj?rer med henger og spesielt rygging er det mange som sliter med, fortsetter han.
P? grunn av dette har selvlagringsfirmaet satt opp en liste med tips til hvordan kundene kan lykkes med ? rygge med tilhenger, og h?per med denne ? bidra til ? redusere sm?skader og uhell.
– Vi skulle jo gjerne kj?rt ryggetrening med alle, for det er egentlig kun trening som hjelper. Men kanskje kan vi med denne listen i alle fall f? folk til ? ta det litt piano n?r de setter bilen i revers med en henger koblet til, smiler City Self-Storage-sjefen.
8 tips n?r du rygger med henger
V?r t?lmodig og lett p? gassen. Ta tiden til hjelp, om du ikke treffer p? f?rste fors?k ? pr?v igjen. Br? bevegelser f?r mye utslag med en henger,
Pass p? at du har god plass p? begge sider. For ? svinge hengeren til den ene siden m? du vinge bilen til den andre, s? s?rg for god klaring begge steder
S?rg for at bil og henger st?r s? rett som mulig f?r du begynner ? rygge.
La det v?re 2-3 meter fra der du begynner ? rygge til dit du skal svinge inn.
Bruk speilene p? begge sider flittig n?r du starter ? rygge og spesielt n?r hengeren begynner ? svinge
N?r du skal svinge hengeren s? sving bilen/rattet mot h?yre for ? f? den til ? peke mot venstre. (Sving rattet mot venstre om du skal svinge hengeren mot h?yre). NB: Det er bedre ? svinge litt for mye og rette opp etterp?, enn ? svinge for lite.
N?r hengeren begynner ? svinge, m? du rette opp forhjulene samtidig som du fortsetter ? rygge. Og etterhvert ogs? svinge slik at du f?r med bilen rundt hj?rnet
Husk at det er lov ? hekte av hengeren og man?vrere den manuelt. Det g?r ofte b?de fortere og tryggere p? den m?ten.
– Spesielt det siste tipset er viktig. Alt for mange menn har en litt neandertalsk holdning til hvor maskulint det er ? mestre rygging med henger, smiler Larsson avslutningsvis.
Om City Self-Storage
City Self-Storage er et norsk selskap startet i 1993 og en av de ledende minilagerakt?rene i Europa. De eier, utvikler og drifter lagerrom, selger flytteesker og pakkemateriell, emballasje og driver utleie av tilhenger, sekketralle og andre tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Kundene er b?de private og sm? og store bedrifter.
CSS er et selskap i Selvaag Gruppen.

Similar Posts