Kunst

Er du en kampsportut?ver som dr?mmer om ? delta i sommer-OL ?

?Bästa produkten ever! Min bästa vän!?, säger Jessie Hederberg, tränare med eget företag, mamma till fyra barn.
Nordic Cooker är den snygga skandinaviskutvecklade digitala elgrytan som lagar god och näringsrik mat när man gör n?got annat, t.ex. arbetar, tränar eller andra aktiviteter. Med l?ngkok och valfri startfördröjning är en gryta av kött eller fisk eller en stor stek klar precis när du kommer hem. Blir du försenad h?ller Nordic Cooker maten varm i upp till 4 timmar ytterligare. Dessutom st?r den snygg i köket och Nordic Cooker är energisn?l och drar endast 300 watt, vilket är en enorm besparing d? en normal ugn drar ca 3500 watt.
?Det är s? enkelt! Jag följer ett recept fr?n Nordic Cookers webbsida, programmerar Nordic Cooker och vi kommer hem till en god middag!?, säger Caroline Eriksson, professionell fotograf med eget företag, mamma till fyra barn.
?Jag och alla mina vänner är s? upptagna med arbete, hämta och lämna barn p? dagis, skjutsa barn till olika fritidsaktiviteter mm s? ingen har ordentligt med tid att laga god och hälsorik mat. Jag vill ge folk möjlighet till god, hälsorik och hemlagad mat och samtidigt mer fritid. Det är precis vad Nordic Cooker erbjuder.?, säger Annica Ingemarsson, produktutvecklare.
Med Nordic Cooker behöver du bara lägga ner färska eller frysta r?varor i den löstagbara keramikgrytan, ställa in tillagningstid och valfri startfördröjningstid p? den separata kontrollpanelen och komma hem till god färdiglagad mat! Du spar mer tid och mycket mer pengar jämförd till en matkassetjänst.
?Nordic Cooker fungerar klanderfritt och levererar ett perfekt resultat tycker vi!?, säger Peter Broe.
Med l?gtemperatur matlagning under locket blir köttet mört men grönsakerna är fortfarande spänstiga och vitaminer samt näringsämnen bevaras och gör maten extra smakrik. Dessutom tillsätter du inget fett eller extra vätska med Nordic Cooker. P? Nordic Cooker?s hemsida www.nordiccooker.com finns över 100 inspirerande skandinaviska och internationella recept speciellt framtagna för Nordic Cooker.
?Nordic Cooker recepten är underbara och s? lätta! Hälsa Annica att hon har skapat alla arbetande föräldrars dröm pryl!?, säger Maria Linna, bokningsansvarig för en skidanläggning, mamma till tv? barn.
?V?ra barn kan vara ganska kräsna vad gäller mat, men de bad om p?fyllning flera ggr. Bra betyg!?, säger Ann Östmar, affärskvinna, mamma till tv? barn.
Lite äldre barn kan lätt servera sig själva d? de kommer hem efter skolan eller träningen. Nordic Cooker?s ytterhölje blir varm utan att du bränner dig och h?ller maten färdig under locket tills övriga familjemedlemmar kommer hem och vill äta.
“Nordic Cooker är perfekt för oss som är iväg p? m?nga fotboll och innebandy turneringar! D? slipper vi ta till nödlösningar typ hamburgare & pizza. Tack!”, säger Tina Qvist.
Det blir inga kastruller eller stekpannor att diska, bara keramikgrytan som kan g? i diskmaskinen. Dessutom kan maten serveras fr?n keramikgrytan direkt p? matbordet och sedan förvaras i kylsk?pet efter?t.
Kvällen innan, kan du förvara keramikgrytan med alla r?varor i ditt kylsk?p som du sedan p? morgonen ställer i din Nordic Cooker. Du ställer in tiden, g?r hemifr?n och kommer hem till färdiglagad mat.
“Nordic Cooker ger dagens stressade barnfamiljer en möjlighet att laga hälsosam och god mat och änd? f? tid över att umg?s – gammal livskvalitet i ny tappning!”, säger Birger Forsberg, överläkare och folkhälsoexpert, pappa till tv? barn.
?Nordic Cooker har förändrat v?r familjs liv! Vi äter nyttigare mat som vi tycker om och vi f?r mer tid för varandra!?, säger Ulrika Radell, sjukgymnast med eget företag, basketbolltränare, mamma till fyra barn.
?Jag är ensamst?ende mamma och har varken gott om tid eller pengar s? Nordic Cooker är perfekt.?, säger Ann-Katrin Thomsson.
Rekommenderat utpris: 1695nok.
För ytterligare information inklusive högupplösta bilder vänligen kontakta Jeff Gibbs, Nordic Cooker, [email protected]
Nordic Cooker hemsida: www.NordicCooker.com
Nordic Cooker 3,5 min video: http://www.youtube.com/watch?v=qMHOO_VnHjg.
Facebook: Nordic Cooker Pinterest: Nordic Cooker
Kulturbryggan AB är ett skandinaviskt familjföretag. Annica Ingemarsson, företagsägare och mellanstadielärare (nu rektor), har skapat och utvecklat Nordic Cooker för att ge upptagna svenska familjer god hälsorik hemlagad mat och mer fritid.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #DSB   #Nikita Hair Norden   #Redningsselskapet Redningsselskapet   #RS