Motor

Continental viser fremtidens head-up display

Billetter til ?Save A Girl Tour? i salg fra 27. august.
Det nordiske hit-fenomenet og hjerteknuseren Isac Elliot legger ut p? turné i Norden i november. ?Save A Girl Tour? best?r av 13 konserter og starter i Helsinki, f?r den avsluttes med tre datoer i Norge.
I tillegg til hans opptredener i sommer har han tilbrakt mye tid i forskjellige studioer i Helsinki, Stockholm og Los Angeles hvor han har spilt inn det etterlengtede andreablumet som kommer i november. Hitmakeren RedOne er en av produsentene som har bidratt p? albumet og er mannen bak hans n?v?rende singel ?Baby, I? som kom i juni.
Datoer:
23.11 Helsinki, The Circus
24.11. Tba
26.11. Tba
27.11. Tampere, Pakkahuone
28.11. Kuopio, Pohjantien koulu
29.11. Oulu, Superpark
30.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
5.12. Malmö, Kulturbolaget
6.12. Tukholma, Fryshuset – Arenan
7.12. Göteborg, Trädg?r?n
12.12. Stavanger, DnB Arena
13.12. Oslo, Oslo Spektrum
14.12. Bergen, Grieghallen
Isac Elliot g?r en spennede tid i m?te, men statikken snakker allerede for seg selv. Hans debutalbum var en multiplatina-suksess i Norden og har v?rt et av Spotifys mest str?mmede album siden utgivelsen. Han er et sosialt fenomen med over ?tte millioner visninger p? YouTube, over 200 K f?lgere p? Instagram og 100 K Facebook-fans. Dette er store tall for en nordisk artist! Han har ogs? n?dd topp 20 p? Billboard’s Next Big Sound, og h?stet titler som “New Artist of The Year” p? finske Grammys, samt kalt Spotifys Innovator Of The Year.
http://instagram.com/isacelliot
www.facebook.com/IsacElliot
https://twitter.com/IsacElliot
www.isacelliot.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Meieriprodukter Melk   #Smoothie Morgendugg   #Terese Glemminge Arnesen