Kunst

Boozt.com introduserer det popul?re merket Rodebjer

a8

De fleste av h?stens weekendreiser g?r til London, Barcelona og Budapest, if?lge den siste statistikken fra nettreisebyr?et ebookers. Budapest er den destinasjonen som ?ker mest sammenlignet med i fjor.
Blant h?stens weekendreiser bestilles f?rst og fremst klassikeren London, som if?lge ebookers? siste bestillingsstatistikk er et reisem?l som ligger trygt i toppen. Nest mest popul?rt er Barcelona som i ?r klatrer opp flere plasser. Budapest, som ikke engang kom seg inn p? topplisten i fjor, hopper rett inn p? en tredjeplass.
– Vi ser en sterk interesse for Budapest. Gode flyforbindelser fra Oslo i kombinasjon med at vi kan tilby et enda st?rre hotellutvalg i Budapest viser seg selvsagt i bestillingsstatistikken sier Björn Alvarsson, markedssjef for ebookers.
Berlin, som i fjor kunne skilte med andreplass, kan i ?r ikke regnes med i listens topp ti, og det kan heller ikke Oslo. I stedet tar ytterligere en nykommer plass p? topplisten i form av K?benhavn.
Ti-p?-topp weekendreiser (2012-?rets plassering i parentes)
1) London (1)
2) Barcelona (6)
3) Budapest (-)
4) New York (5)
5) Roma (10)
6) K?benhavn (-)
7) Praha (4)
8) Dubai (7)
9) Amsterdam (3)
10) Paris (9)
Topplisten gjelder for pakketurbestillinger (fly + hotell) hos ebookers.no, fra 1. januar til 25. september med avreiser fra 25. september til 31. desember 2013.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Lina Rödin, Head of CRM & PR
+46 733-44 97 56
+468-555 122 19
[email protected]
ebookers Scandinavia AB best?r av ebookers.no, mrjet.se og mrjet.dk og er et av Skandinavias ledende nettreisebyr?er med et stort tilbud av flybilletter, leiebiler, hoteller og pakkereiser. ebookers Scandinavia er en del av ebookers, med virksomhet i 12 europeiske land. ebookers inng?r i den globale reiseakt?ren Orbitz Worldwide (NYSE: OWW).

A to już wiesz?  Supermodell og it-jente blir ny talsperson for L?Oréal Paris

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy