Kunst

Bj?rklund smykker og klokker ?pner butikk nr. 70!

MEETIC (MEET – FR0004063097), europeisk markedsleder innen nettdating, kunngjorde i dag at selskapet har signert en avtale om oppkj?p av e-kontakts aktiva, eid av Intodate International AB.
Grunnlagt i 2005 og med hovedkontor i Norrköping i Sverige, har e-kontakt lenge v?rt en av de ledende nettdatingsakt?rene i det nordiske markedet. e-kontakt har st?tt for en tjeneste som har levert h?y kvalitet til en stor medlemsdatabase.
Via sitt svenske datterselskap, Match.com Nordic AB, kj?per Meetic kun aktiva knyttet til merkevaren, domenenavnene og databasen for en ikke oppgitt sum.
?I mars gjennomf?rte vi et oppkj?p av Spraydate, som ble etablert for 12 ?r siden og har v?rt pionér innen nettdating i Sverige. Oppkj?pet av e-kontakt befester MEETIC Groups ledende posisjon i Sverige, hvor vi i dag tilbyr v?re nettdatingstjenester gjennom merkevaren Match.com. Vi vet av erfaring at vi vil oppn? operasjonelle synergier raskt, og p? den m?ten vil vi tidlig kunne tilby
e-kontaktmedlemmene v?re et h?yt service- og kvalitetsniv?, samt styrke deres muligheter til ? m?te nye mennesker?, sier Alexandre Lubot, CEO i MEETIC Group.
For mer informasjon, kontakt:
M?rten Forste, Country Manager Match.com Nordics AB
[email protected]
076-168 76 00

Om Meetic Group, Europas ledende nettdatingsakt?r (www.meetic-corp.com):
Meetic administrerer to tjenester i Europa: nettdating og matchmaking, hovedsakelig under Meetic og Meetic Affinity-merkevarene. I tillegg markedsf?rer selskapet to komplement?re ?konomiske modeller p? datingmarkedet, én basert p? internettbruk og én basert p? mobiltelefon. Ved ? kj?pe de europeiske aktivitetene fra verdenslederen match.com i juni 2009 har Meetic styrket sin ledende posisjon globalt. Meetic Group er i dag ? finne i 15 europeiske land, tilgjengelig p? 11 forskjellige spr?k. Helt fra starten har selskapet hatt en klar ledelsesstrategi med fokus p? kvalitet, innovativ
markedsf?ring og perfekt teknologisk ekspertise. Meetic jobber hardt for ? optimalisere kvaliteten i tjenesten og for ? tilfredsstille enhver forventning fra dens europeiske medlemmer. IAC (NASDAQ: IACI) er Meetics hovedaksjon?r med en andel p? 87.5%.
Listed on Euronext Paris – Compartment B of the NYSE Euronext – ISIN: FR0004063097

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy