Kunst

Bambino Feeding Spoon ? nu som storpack

Nytt styre skal sikre

RAC Norge AS, som driver bilutleieselskapene Avis og Budget, har f?tt sitt eget styre for ? styrke arbeidet med bilutleievirksomheten.
RAC Holding AS eier rettighetene til Avis og Budget Bilutleie i Skandinavia og Island, og selskapet har valgt ? endre strukturen for bilutleiedelen i de fire markedene.
?Tidligere var det ett, felles styre for virksomheten i de fire landene, men utvidelsen av konsernet til ogs? ? omfatte andre bransjer gj?r at vi n? endrer strukturen i de operative selskapene. Derfor f?r Avis og Budget i hvert land sitt eget styre, sier konsernsjef Dag André Johansen i RAC Holding AS og styreformann i RAC Norge.
Flere oppkj?p
RAC Holding AS har i ?r blant annet kj?pt opp dekk- og felgkjeden Dekk1 og blitt st?rste eier i bilglasskjeden Steinspruten Bilglass. Den nye strukturen i RAC Norge AS skal sikre at utvidelse til andre bransjer ikke skal g? p? bekostning av satsingen p? bilutleie. Med i det nye styret er blant annet administrerende direkt?r Lars Kobberstad i Wider?es Flyselskap.
?Bilutleie er helt avgj?rende for at b?de reise- og n?ringslivet skal fungere godt i et s? langstrakt land som Norge. Mange av v?re utleiestasjoner er tilknyttet flylpasser, og koblingen mellom flyselskap, flyplasser og bilutleie er sterk. Derfor er vi glade for ? ha f?tt med oss en bedriftsleder med tung erfaring fra Nordens st?rste regionale flyselskap inn i det nye styret, sier Johansen.
Erfarent styre
I tillegg til Kobberstad best?r styret n? av medlemmer som alle vil styrke bilutleievirksomheten med sin kompetanse. Petter Smebye har lang erfaring fra bilbransjen gjennom ulike roller i M?llergruppen og GM Norge. Den erfarne reklamemannen Terje Wold vil blant annet v?re viktig i arbeidet med ? styrke merkevarene Avis og Budget.
Nye muligheter
Norgessjef Anders Tveit i Avis og Budget Bilutleie ser frem til samarbeidet med det nye styret.
?Jeg er overbevist om at vi med dette bredt sammensatte styret med stor innsikt i norsk n?ringsliv vil se flere muligheter for v?r bransje. Sammen skal vi gj?re Avis Bilutleie og Budget Bilutleie enda mer attraktive for v?re mange kunder, sier Tveit.
Det nye styret best?r av:
Styreleder Dag Andre Johansen, Chief Executive Officer, RAC Group
Lars Kobberstad, Adm. Direkt?r i Wider?es Flyveselskap
Terje Wold, Adm. Direkt?r i Alexander Reklamebyr?
Petter Smebye, tidligere Nordisk Adm. Direkt?r for DekkPartner-kjeden
Cecilie Haarseth, CFO, RAC Group
John Erik Nilsen, Executive Director, RAC Group
Vasant Mistry, Director Group Commercial Services & IT, RAC

Fakta om RAC Holding AS
Eier og drifter Avis & Budget Bilutleie i Danmark, Sverige, Island og Norge. Omsetter for NOK 1.5 milliarder i bilutleie, og er markedsleder i Norge og nummer to i de andre markedene. Eier i tillegg Dekk1-kjeden med NOK 340 millioner i omsetning, og 52 prosent av bilglasskjeden Steinspruten Bilglass.
Om Avis og Budget
Avis og Budget bilutleie drives i Norge, Sverige og Danmark gjennom selskapet RAC Holding AS. Totalt har virksomheten en fl?te p? ca. 15 000 biler, der ca. 8 000 biler er fordelt p? egeneide utleiekontorer, og ca. 7.000 biler leies ut gjennom et veletablert og regions dekkende nettverk av franchisekontorer. Totalt best?r utleienettverket av 500 utleiekontorer i de fire landene med en samlet leieomsetning p? NOK 1,5 milliarder.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Tveit, country manager, telefon 916 97 897
Om Avis
Avis Bilutleie drives i Norge, Sverige og Danmark gjennom selskapet RAC Holding AS. Totalt har
virksomheten en fl?te p? ca. 15 000 biler, der ca. 8 000 biler er fordelt p? egeneide utleiekontorer, og
ca. 7.000 biler leies ut gjennom et veletablert og regions dekkende nettverk av franchisekontorer.
Totalt st?r utleienettverket av 400 utleiekontorer i Skandinavia med en samlet leieomsetning p? NOK
1,4 milliarder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy